Aanrechtblad vervangen

Een aanrechtblad dat beschadigd is hoeft niet vervangen te worden. Het vervangen van een aanrechtblad is alleen nodig als het aanrechtblad onherstelbaar beschadigd is of als het drager materiaal is gaan zwellen door evt. vocht.  Een aanrechtblad is te verkrijgen in kunststof/HPL, massief hout, laminaat, gelamineerd textiel, terrazzo, graniet, RVS, marmer, composiet, beton, glas en keramisch materiaal.

De meeste beschadigingen die bij een aanrechtblad ontstaan zijn schuurplekken, brandplekken van pannen, krassen en val-/stootschades. Deze beschadigingen kunnen hersteld worden zonder dat het aanrechtblad vervangen of gedemonteerd wordt.
U kunt het aanrechtblad na de reparatie direct weer gebruiken en de gebruikte materialen zijn niet giftig en kunnen gebruikt worden in een omgeving waar voedsel wordt bereid.

Voor het repareren van krasjes, schuurplekken, val-/stoot- en brandschades aan een aanrechtblad zonder dat het blad wordt vervangen hebben wij diverse reparatieproducten en/of reparatiesets in ons assortiment.
Mocht een beschadiging aan een aanrechtblad te omvangrijk of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Benelux B.V. deze ook voor u oplossen.

Voor het repareren van beschadigingen aan aanrechtbladen zonder dat er iets vervangen hoeft te worden: 

Maak gebruik van diverse reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant

Werkbladreiniger (Kö 324)
Werkbladreiniger (Kö 324) € 13,25 Bestellen