Badaptor-batterij adapters

Badaptors-batterij adapters
Maak uw bestaande 18V-batterij geschikt voor andere toonaangevende merken elektrisch gereedschap, zodat u geen extra batterijsystemen hoeft aan te schaffen.

Met de Badaptors-batterij adapters kunt u uw DeWalt® 18-20V, Makita®, Milwaukee® of Bosch® Professional 18V, AEG en Metabo CAS-batterij bij tec draadloze hotmelt lijmpistolen, Ryobi One en Ryobi gereedschap gebruiken, maar met de Badaptor Duo kunt u 18V DeWalt®/ Milwaukee® gebruiken op 18V Makita® gereedschap.  

Bespaar kosten
De Badaptor batterij adapter maakt het mogelijk om uw favoriete accu te blijven gebruiken in plaats van een compleet nieuw systeem aan te schaffen.

Veilig & zeker
De Badaptor is snel en eenvoudig te bevestigen en past naadloos in Ryobi's uitgebreide One+ assortiment en tec draaloze hot melt lijmpistolen en met de Badaptor Duo kunt u DeWalt/Milwaukee gebruiken op alleen Makita 18V batterijen.

Gemakkelijk aan en uit
Dankzij het klemmechanisme kan de Badaptor gemakkelijk worden bevestigd en verwijderd.

Breukbestendig
Een betrouwbaar en stevig product dat bestand is tegen de algemene slijtage van continue gebruik.

Veel gestelde vragen
Zijn alle Badaptors compatibel met het volledige assortiment Ryobi One + -tools?
Elk model in het belangrijkste Badaptor-assortiment is ontworpen om compatibel te zijn met het volledige assortiment Ryobi One + -tools. Afhankelijk van het model kunt u een Badaptor gebruiken om een ​​Makita-, AEG-, DeWalt 18-20V-, Metabo CAS-, Milwaukee- of Bosch Professional-batterij van 18V te converteren voor gebruik met het volledige assortiment Ryobi One + -gereedschappen en tec draadloze lijmpistolen. 
Met de Badaptor Duo kunt u uw 18V DeWalt- of Milwaukee-batterij converteren voor gebruik met alleen een 18V Makita-tool. Dit specifieke model is NIET ontworpen voor gebruik met tec draadloze lijmpistolen.

Kan ik de Badaptor gebruiken om mijn batterij op te laden met een oplader van een andere fabrikant?
Nee, de Badaptor staat dit niet toe.

Kan ik mijn batterij opladen met de Badaptor?
Gebruik een Badaptor alleen om uw Makita-, DeWalt-, Milwaukee-, Bosch Professional-,  AEG- of Metabo CAS accu compatibel te maken voor gebruik met een Ryobi-gereedschap.

De Badaptors zijn niet ontworpen om je bestaande batterij op te laden met een Ryobi-oplader, en het is niet veilig om dit te doen.

De Badaptor Duo heeft wel een USB-oplaadpoort, waarmee gebruikers een telefoon of een ander USB-apparaat kunnen opladen met hun DeWalt- of Milwaukee-batterij. Maar nogmaals, het is niet veilig of geschikt om de batterijen zelf op te laden.

Uitvoeringen:
Convert to Ryobi
Badaptor Makita-Ryobi
Badaptor Dewalt-Ryobi
Badaptor Milwaukee-Ryobi
Badaptor Bosch-Ryobi
Badaptor AEG-Ryobi
Badaptor Metabo CAS-Ryobi

Covert to Makita
Badaptor Duo: batterij adapter die 18V DeWalt of Milwaukee batterij omzet voor gebruik met 18V Makita gereedschap.