Badaptor-batterij adapters/converters

Badaptors-batterij adapters/converters
Maak uw bestaande 18V-batterij geschikt voor andere toonaangevende merken elektrisch gereedschap, zodat u geen extra batterijsystemen hoeft aan te schaffen.

Met de Badaptors-batterij adapters/converters kunt u uw DeWalt®, Makita®, Milwaukee® of Bosch® Professional 18V-batterij bij tec draadloze hotmelt lijmpistolen, Ryobi One en Ryobi gereedschap gebruiken, maar met de Badaptor Duo kunt u 18V DeWalt®/ Milwaukee® gebruiken op 18V Makita® gereedschap.  

Bespaar kosten
De Badaptor maakt het mogelijk om uw favoriete accu te blijven gebruiken in plaats van een compleet nieuw systeem aan te schaffen.

Veilig & zeker
De Badaptor is snel en eenvoudig te bevestigen en past naadloos in Ryobi's uitgebreide One+ assortiment en met de Badaptor Duo kunt DeWalt/Milwaukee gebruiken op Makita 18V.

Gemakkelijk aan en uit
Dankzij het klemmechanisme kan de Badaptor gemakkelijk worden bevestigd en verwijderd.

Splinterbestendig
Een betrouwbaar en stevig product dat bestand is tegen de algemene slijtage van constant gebruik.

Veel gestelde vragen
Zijn alle Badaptors compatibel met het volledige assortiment Ryobi One + -tools?
Elk model in het belangrijkste Badaptor-assortiment is ontworpen om compatibel te zijn met het volledige assortiment Ryobi One + -tools. Afhankelijk van het model kunt u een Badaptor gebruiken om een ​​Makita-, DeWalt-, Milwaukee- of Bosch Professional-batterij van 18V te converteren voor gebruik met het volledige assortiment Ryobi One + -gereedschappen. 
Met de Badaptor Duo kunt u uw 18V DeWalt- of Milwaukee-batterij converteren voor gebruik met een 18V Makita-tool. Dit specifieke model is niet ontworpen voor gebruik met Ryobi-tools.

Kan ik de Badaptor gebruiken om mijn batterij op te laden met een oplader van een andere fabrikant?
Nee, de Badaptor staat niet toe dat er wordt opgeladen.

Kan ik mijn batterij opladen met de Badaptor?
Gebruik alleen een Badaptor om uw Makita-, DeWalt-, Milwaukee- of Bosch Professional-batterij om te zetten voor gebruik met een Ryobi-tool.
De Badaptors zijn niet ontworpen om je bestaande batterij op te laden met een Ryobi-oplader en het is niet veilig om dit te doen. 
De Badaptor Duo heeft wel een USB-oplaadpoort, waarmee gebruikers een telefoon of een ander USB-apparaat kunnen opladen met hun DeWalt- of Milwaukee-batterij. Maar nogmaals, het is niet veilig of geschikt om de batterijen zelf op te laden.

Uitvoeringen:
Badaptor Makita-Ryobi batterij adapter/converter die 18V Makita batterij omzet voor gebruik met tec draadloze lijmpistolen, Ryobi One en Ryobi tools die op batterijen werken.
Badaptor Dewalt-Ryobi: batterij adapter/converter die 18V Dewalt batterij omzet voor gebruik met tec draadloze lijmpistolen, Ryobi One en Ryobi tools die op batterijen werken.
Badaptor Milwaukee-Ryobi batterij adapter/converter die 18V Milwaukee batterij omzet voor gebruik met tec draadloze lijmpistolen, Ryobi One en Ryobi tools die op batterijen werken.
Badaptor Bosch-Ryobi batterij adapter/converter die 18V Bosch Professional batterij omzet voor gebruik met tec draadloze lijmpistolen, Ryobi One en Ryobi tools die op batterijen werken.
Badaptor Duo batterij adapter/converter die 18V DeWalt of Milwaukee batterij omzet voor gebruik met 18V Makita gereedschap.