€ 0
€ 1000

Beltraco natuursteen/sanitair reparatieproducten

Heeft u een afsplintering, een kleine inkeping of een putje in uw sanitair, vloer- en wandtegels?
Beltraco heeft hiervoor de oplossing!
Repareer nu zelf, snel en eenvoudig, kleine beschadigingen met de Beltraco Doe-Het-Zelf Lichtuithardende (LCA)-, Zelfuithardende-  en DUO-uithardende (DCR) reparatiesets. Denk daarbij aan de reparatie van uw wastafel, wand- en vloertegel, bad, wastafel, toiletpot, douchebak of overig sanitair.
Geen duur bedrijf inhuren, maar in een half uur zelf opgelost!

WAARVOOR?
De professionele Beltraco Lichtuithardende (LCA) reparatiesets zijn geschikt voor reparatie van putjes, splinters, gaatjes en inkepingen in bijvoorbeeld uw vloer, wandtegel, bad, douchebak, wastafel, toiletpot etc. De maximale grootte van de beschadiging bedraagt ongeveer 3 cm. wat u met het vulmiddel kunt herstellen. Bij de Zelfuithardende en DUO-uithartdende reparatiesets is de omvang en grootte van de beschadiging niet van belang.
De reparatiesets zijn geschikt voor reparatie van de volgende oppervlakken acryl, emaille en keramiek.
Beltraco Sanitair, natuursteen ne kunststeen reparatieproducten leveren een oplossing voor het herstellen van beschadigingen in uw huis, badkamer, hotel of bedrijf!

WAAROM?
- De licht uithardende vulstoffen worden binnen enkele minuten uitgehard met een blauw licht LED lampje.  
- De gekleurde canules/spuitjes zijn hoog gepigmenteerd (meer kleur). 
- Wij hebben zelfs de kleur Starwhite kunnen laten ontwikkelen bij onze leverancier, dit was voorheen niet mogelijk.
- Bij het herstellen van beschadigingen in emaille heeft u geen last meer van het doorschijnende zwarte ondermateriaal.
- Goed tot zeer goed polijstbaar, zelfs tot hoogglans.
- U kunt uw eigen kleuren laten maken vanaf 10 canules/spuitjes per kleur. Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.
- Verkrijgbaar in transparant en vele standaardkleuren.
- Reparaties uitgevoerd met Beltraco lichtuithardende (LCA) materialen hebben een kleurstabiliteit van meer dan 8 jaar (getest door Onafhankelijk Geaccrediteerde Internationale Laboratoria)en is ISO 13485 gecertificeerd voor medische doeleinden. 
- De ruimtes waarin het product wordt gebruikt hoeven niet apart geventileerd te worden. Het product is veilig voor mens en dier.
- Kunnen gebruikt worden in ruimtes waar voedsel bereid wordt. Niet giftig materiaal.

Is de beschadiging groter dan ongeveer 3 cm.?
Bij een beschadiging dat groter is dan ongeveer 3 cm. adviseren wij om de beschadiging door de reparatiespecialisten Beltraco Repair Solutions B.V., dochter onderneming Beltraco, te laten doen. U hoeft alleen daarvoor ons schade aanmeldformulier in te vullen en foto’s van de beschadiging bij te voegen. De reparatiespecialisten zullen dan vrijblijvend een beoordeling van de beschadiging maken en een offerte uitbrengen. Bij akkoord komt de reparatiespecialist bij u thuis langs om de schade te herstellen. Het schade aanmeldformulier vindt u hier