Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Beltraco Fabric Ink & Plus Remover

Beltraco Fabric Ink & Plus Remover

Beltraco Fabric Ink & Plus Remover is een op oplosmiddelen gebaseerd textielreinigingsmiddel, oplosbaar in water,  geschikt voor het verwijderen van balpeninkt, schoencrème, nagellak, teer enz. van textiel. Het maakt het mogelijk dergelijke vlekken te verwijderen met een in de oplossing bevochtigde doek.

Pre-test: bevochtig een witte doek alleen met water. Wrijf zachtjes over de stof om te zien of de kleur op de stof is overgebracht. Als de kleur alleen met water wordt verwijderd, is het zeker dat elk product de kleur zal verwijderen, dus gebruik in dit geval de reiniger niet. Als er geen kleurverlies is met water, los dan een klein beetje op in water en herhaal de test met beltraco Fabric Ink & Plus Remover, waarbij u zeker weet dat u tevreden bent met de resultaten.

Gebruik: Verdun een deel van Fabric Ink & Plus Remover in 5 delen water en bevochtig een zachte witte doek met het mengsel. Dep de vlek af en wacht enkele ogenblikken zodat het product tijd heeft om te werken. Dep daarna het gebied met een zachte droge witte doek om de vlek te absorberen. Herhaal de handeling totdat de stof weer schoon is. Als de vlek niet is verdwenen, verhoogt u de concentratie Fabric Ink & Plus Remover in het mengsel

Leverbaar: Flacon à 250 ml.


Artikelnr.
FE66441-0250
Prijs
€ 9,25 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 11,19 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...