Fenice leerherstel producten

Beltraco Benelux B.V. heeft sinds kort de producten van Fenice, The Leather Professionals, in haar assortiment voor repareren, renoveren, reinigen en onderhouden van leer voor zitmeubelen, lederen en kunststofonderdelen van auto-interieurs. Het assortiment bevat verven op waterbasis, sterke en flexibele polyurethaan bindmiddelen, elastische vulmiddelen, gevoelsverbeteraars, katalysatoren en hulpmiddelen. Er is ook een geurconcentraat om het leer weer zijn originele geur terug te geven. Dankzij deze producten is het mogelijk om aan de verwachtingen te voldoen van de meest veeleisende klanten.
De producten zijn geschikt  voor lederen zitmeubels, lederen auto-interieurs, kunststof dashboards, kunststof onderdelen, interieurs van campers etc. De meeste producten kunnen meer dan twee jaar worden gebruikt als ze in een gesloten verpakking en op kamertemperatuur worden bewaard.
Fenice is de juiste keuze, of u nu uw meubels of autostoel moet schoonmaken of beschermen of zelfs moet repareren na een ongemak.
Voor uitgebreide informatie bezoek onze beltraco-leerherstel website

Waarom Fenice, The Leather Professionals!
- Fenice, The Leather Professionals, is opgericht in 1973, is uitgegroeid tot een leider in producten voor het reinigen en afwerken van leer door zijn inzet voor onderzoek en ontwikkeling. De oorspronkelijke technologie heeft ertoe geleid dat  Fenice al meer dan 40 jaar samenwerkt met enkele van ’s werelds meest prestigieuze leerlooierijen en autofabrikanten voor het kiezen van de beste manier om lederen huid te transformeren in afgewerkte stofferingartikelen.
 - Fenice fabriceert een compleet assortiment van uitstekende, gemakkelijk te gebruiken reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten en reparatieproducten.  
- Fenice beschikt over 3 prestigieuze ISO kwaliteit certificaten ISO 9001:2008, EN 9100:2009 en EN9110:2015.  Dit niveau werd in 2018 bevestigd met een update van het kwaliteitscontrolesysteem volgens de nieuwe ISO 9001: 2015, norm, EN 9100: 2016 en EN 9110: 2016.

- Alle producten zijn dermatologisch getest met behulp van natuurlijke stoffen op waterbasis.