Knottec® houtreparatie

Knottec® Houtreparatie
Maakt houtreparaties eenvoudig 


Knottec® is de naam voor de productgroep houtreparatie polyamide hot melt lijmen van het Engelse familiebedrijf Power Adhesives Ltd. Zij bestaan al meer dan 40 jaar en is toonaangevend in Europa. Zij ontwikkelen, produceren en distribueren Tecbond® hot melt lijmen en Tec®-lijmpistolen, hierdoor hebben zij een unieke positie op de markt. Tecbond® is de algemene productnaam voor het hot melt lijmen assortiment. Er zijn diverse Tecbond hot melt lijmsoorten te verkrijgen afhankelijk van het te lijmen oppervlak. De lijmen hebben een 100% hechting, zijn niet giftig, bevatten geen vluchtige stoffen (VOC´s) of water en hebben geen geur.

De  Tec® lijmpistolen zijn er in diverse uitvoeringen, draadloos en met elektrisch snoer, afhankelijk van het doel waarvoor het gebruikt dient te worden.
Knottec noestenvuller/Tecbond 7713 is een hot melt houtreparatie lijm die speciaal is ontwikkeld voor het snel en effectief vullen van noesten, diepe gaten en krassen, voegen en andere diepe beschadigingen in onbehandeld- en behandeld hout, MDF, fineer, houtvezelplaat en spaanplaat. Door zijn harde eigenschappen is het perfect voor het repareren van houten deuren, houten kozijnen, meubels, massief houtenvloeren, laminaat, aanrechtbladen, tuinmeubels, pergola´s, bekisting etc. Stang heeft een diameter van 12 mm. en is 250 mm. lang.
Knottec® servicekits zijn verkrijgbaar uit de keuze van licht industrieel tec 305 en de professionele tec 820. De servicekits zijn geschikt om werkzaamheden in de werkplaats te verrichten of te gebruiken bij een servicemonteur onderweg. Knottec® service kits zijn geschikt voor het vullen van noesten, krassen, diepe gaten, voegen, en andere diepe beschadigingen