Parket repareren

Bij het repareren van parket moet u weten hoe de vloer afgewerkt is. Dit kan zijn met olie, wax, combinatie wax/olie of met lak (populairst). Afhankelijk van de afwerking kan het juiste reparatiemateriaal bepaald worden.

We herkennen het toch allemaal: Eerst ziet alles er top uit, maar na korte tijd zijn ze er opeens - fijne krasjes, gaten van noesten, schuurplekken, verkleuringen, gaatjes, val-/stootschades in parket.

Dit soort beschadigingen in parket zijn snel en eenvoudig te repareren. Voor het repareren van parket maakt het niet uit welke houtkleur het is want de vulmiddelen zijn onderling mengbaar zodat u zelf de juiste kleur kunt bepalen. Het beschadigde oppervlak dient alleen droog, vetvrij en schoon te zijn voordat er met een reparatie wordt begonnen. Na het repareren van het parket is het direct weer te gebruiken.
Voor het repareren van parket heeft Beltraco reparatieproducten en -sets in haar assortiment. Op ons YouTube kanaal staan een aantal demonstratiefilms in het repareren van parket.

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel (bij)scholen in het repareren van Vloeren & trappen. De reparatie specialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. zijn in het bezit van het VCA-certificaat.
 

Maak gebruik van diverse reparatie- en reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles wordt weer picobello !


Meest interessant