Proffill natuursteen reparatieproducten

U heeft een mooie marmeren vloer of aanrecht in uw huis, bedrijf, hotel of bent u een professionele natuursteenverwerker die op zoek is naar een hoge kwaliteit van reparatie van putjes splinters en diepe krassen.
De sets zijn uitermate geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in afgewerkte marmeren vloeren, aanrechtbladen etc. Uw reparatie zal met het bijgeleverde LED-lampje in enkele minuten uitharden. Uw professionele reparatie is duurzaam, haast onzichtbaar en zal niet verkleuren door veroudering.
De reparatie is niet-giftig, u kunt het gebruiken in een omgeving waar voedsel wordt bereid. U kunt de reparatie hoogglans polijsten indien nodig. De reparatie is water en chemisch bestendig voor normale huishoudelijke reinigingsproducten. Nu kunt u natuursteen repareren met een uitstekend professioneel resultaat. Ook uitstekend te gebruiken in andere natuursteensoorten: onder andere travertin, kalksteen, leisteen, zandsteen en kwartsiet. Na reparatie kan object direct weer in gebruik worden opgenomen.