Reparatie douchebak

Reparatie van een douchebak is meestal het gevolg van een ongelukje in huis of tijdens een verbouwing. Vroeger was dit een kostbare en tijdrovende klus want er moest hak- en breekwerk worden verricht. Tegenwoordig kan een reparatie van een douchebak snel en zonder breekwerk gebeuren. De beschadigingen die vaak voorkomen zijn krasjes, putjes en afgebroken stukjes. Een douchebak kan vervaardigd zijn van geëmailleerd plaatstaal, acryl, natuursteen of composiet.

Voor een douchebak vervaardigd uit geëmailleerd plaatstaal en acryl heeft Beltraco Lichtuithardende (LCA) en DUO uithardende reparatiesets in haar assortiment. De sets voor de reparatie van een douchebak zijn verkrijgbaar in diverse standaardkleuren zoals:
Voor acryl: o.a. Standaard wit en Starwhite
Voor emaille: Starwhite OPAKE en Standaard wit OPAKE.
Bij Beltraco Sanitairfiller voor emaille kan het donkere dragermateriaal (donker metaal) niet doorschijnen vanwege de opake kwaliteit van ons vulmiddel en de hogere pigmentatie van de kleur.
Voor natuursteen en kunststeen:  o.a. Transparant, zwart, Cararra wit, Cararra zwart, blauw, rood en geel 

Het licht uithardend vulmiddel wordt bij de reparatie van een douchebak uitgehard met een LED-lamp (blauw licht) en daarna gepolijst. Het vulmiddel verkleurd niet door veroudering, kan gebruikt worden in een omgeving waar voedsel wordt bereid en is vrijwel onzichtbaar. Na de reparatie van de douchebak kan deze direct weer in gebruik worden genomen.

Bij de Beltraco sanitair reparatiesets zit een uitgebreide beschrijving en op ons YouTube kanaal kunt u demonstratiefilms zien. 
Mocht een beschadiging te omvangrijk of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatie experts van Beltraco Repair Solutions B.V. u adviseren hoe het e.e.a. op te lossen.

Voor het repareren van beschadigingen aan een douchebak zonder dat er iets vervangen hoeft te worden: 
Maak gebruik van Beltraco Lichtuithardende reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!