Reparatie douchebak

Reparatie van een douchebak is meestal het gevolg van een ongelukje in huis of tijdens een verbouwing. Vroeger was dit een kostbare en tijdrovende klus want er moest hak- en breekwerk worden verricht. Tegenwoordig kan een reparatie van een douchebak snel en zonder breekwerk gebeuren. De beschadigingen die vaak voorkomen zijn krasjes en afgebroken stukjes. Een douchebak kan vervaardigd zijn van geëmailleerd plaatstaal en acryl. 

Voor een douchebak vervaardigd uit geëmailleerd plaatstaal en acryl heeft Beltraco de Proffill Doe-Het-Zelf reparatiesets in haar assortiment. De sets voor de reparatie van een douchebak zijn verkrijgbaar in een 3-tal standaardkleuren; standaard wit, pergamon grijswit en pergamon crèmewit.

Het vulmiddel wordt bij de reparatie van een douchebak uitgehard met een LED-lamp en daarna gepolijst. Het vulmiddel verkleurd niet door veroudering, kan gebruikt worden in een omgeving waar voedsel wordt bereid en is vrijwel onzichtbaar. Na de reparatie van de douchebak kan het direct weer in gebruik worden genomen.

Mocht een beschadiging te omvangrijk of ingewikkeld zijn dan kunnen de experts van Beltraco Benelux B.V. u adviseren hoe het e.e.a. op te lossen.

Voor het repareren van beschadigingen aan een douchebak zonder dat er iets vervangen hoeft te worden:

Maak gebruik van diverse Proffill Doe-het-Zelf reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant