Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Reparatieservice

Beltraco maakt het

Bij ieder productie-, montage-, servicebedrijf of verkooporganisatie komt het weleens voor dat er in het leveringstraject of op de bouwplaats een beschadiging ontstaat. De gevolgen kunnen dan zijn: U kunt het product niet uitleveren, het project kan niet worden opgeleverd of de factuur wordt niet betaald en dus een ontevreden klant. Vervanging is vaak duur of zelfs niet mogelijk of lange levertijden.
Al onze reparaties worden uitgevoerd door Beltraco Repair Solutions B.V. 
Beltraco Repair Solutions is in mei 2020 ontstaan door de verzelfstandiging van de reparatieactiviteiten van Beltraco Benelux B.V., leverancier van reparatieproducten. Al meer dan 25 jaar herstelt Beltraco diverse soorten oppervlakteschades, van kozijnen, deuren en sanitair tot leer, natuursteen en gietvloeren.

De reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions kunnen ter plaatse, zonder hak- en breekwerk, beschadiging verhelpen. Het enige waar U voor moet zorgen is dat de schadeplaats schoon, vetvrij en zonder obstakels is. Veelal de meeste schades in sanitair, autoleer, gietvloeren, massief hout, melamine, fineer, trespa, HPL, laminaat, PVC, kunststof, acryl, keramiek, porselein, marmer, graniet, composiet, steen, aluminium etc. zijn zeer goed te repareren. De reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Uw schade melden