Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Parket/laminaat reparatieproducten

We herkennen het toch allemaal: Eerst ziet alles er top uit, maar na korte tijd zijn ze er opeens - fijne krasjes, gaten van noesten, schuurplekken, deuken, verkleuringen, gaatjes, val-/stootschades in parket- of laminaatvloer.

Het repareren van kleine beschadigingen in parket en laminaat is tegenwoordig een klus die geschikt is voor de Doe-Het-Zelver, de vloer specialist of bij moeilijke problemen/grote beschadigingen gespecialiseerde reparatiebedrijven. Het beschadigde oppervlak dient droog, vetvrij en schoon te zijn voordat er met een reparatie wordt begonnen.
Voordat men begint met het repareren van de parketvloer moet u weten hoe de vloer afgewerkt is want de vloer moet na de reparatie afgewerkt worden met de juiste nabehandeling lak, was/olie of hardwax olie.  

Bij het repareren van laminaat gaan we ervan uit dat de toplaag gelakt is. De kleuren van het vulmiddel Hardwas PLUS zijn onderling mengbaar zodat u zelf de juiste kleur kan mengen. De reparatie wordt afgesloten met het aanbrengen van een laagje lak zodat de laminaatvloer weer bestand is tegen inwerking van vocht en vuil. Na het repareren van het parket/laminaat is het direct weer te gebruiken. Op ons YouTube kanaal staan een aantal demonstratiefilms in het repareren van parket.
Het vullen van noesten kan gebruikt gemaakt worden van Knottec 7713 noestenvuller, dit is een polyamide hot melt lijm wat met een lijmpistool gesmolten en ingebracht moet worden. 

Voor het verwijderen van schoenstrepen op de vloer of sterke vervuiling heeft Beltraco de Foamy reinigingsdoek in het assortiment. Dit moet gebruikt worden met alleen water.

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen aan uw laminaat of parketvloer te herstellen maar ook voor een reparatiecursus/scholing Vloeren & Trappen. Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Maak gebruik van diverse reparatie- en reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles wordt weer picobello !

Meest interessant