Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Nieuws

Hier vindt U alle onze informatie over nieuwe producten, dagen dat wij gesloten zijn en redactionele artikelen uit het verleden. 

Stonefix
Nu bij Beltraco in het assortiment Stonefix! De oplossing voor holklinkende en losliggende vloer- en wandtegels. Ook te gebruiken in laminaat, parket en pvc-vloeren.
Accu/batterijsmelter draadloos
NIEUW bij Beltraco de draadloze batterij/ accusmelter voor het smelten van alle Beltraco/König vulmiddelen zoals Hardwas, Hardwas PLUS, Effectwas, Hardwas MAT, Kerami-Fill en Holex.
Nieuw vulmiddel voor aluminium oppervlakken
Al enkele maanden zijn wij intern bezig geweest met het testen van dit nieuwe vulmiddel voor zowel kleine krassen als groetere beschadigingen in o.a. aluminium oppervlakken. Het vulmiddel heet Holex en wordt gemaakt in een stickvorm. Op dit verkrijgbaar in 3 kleuren voor meer informatie…
Lackliner PLUS
Beltraco heeft nu een alternatief om de smalle lasnaden bij PVC kozijnen, ramen en deuren met folie in te kleuren. Nu is er de Lackliner PLUS met een dunne stiftpunt die geschikt is voor het snel en eenvoudig inkleuren van smalle lasnaden
NIEUW – Schuurblokken | schuurpapier | schuurmatten |softpads
Beltraco heeft aan zijn huidige assortiment schuurpapier en micro-schuurlinnen diverse schuurblokken, schuurmatten en softpads toegevoegd.
NIEUW – PVC reparatiedeuvel Ø3mm.
Met deze PVC reparatiedeuvel kunt u o.a. verkeerd geboorde gaten van deur- en raambeslag in PVC-profielen/kozijnen herstellen. Deze zijn te verkrijgen in zowel Ø3mm. als Ø6mm.
NIEUW - Zelfuithardende reparatieset voor grotere beschadigingen in sanitair en natuursteen.
Professionele chemisch zelf uithardend sanitair reparatieset voor het snel en permanent uitvoeren van grotere reparaties van gaten, scheuren (niet geschikt voor haarscheuren), chips/uitgebroken stukjes in keramiek, emaille, porselein, natuursteen, composiet, decoratieve elementen en wand- en vloertegels.
Diverse nieuwe producten Beltraco Superlijm Gel en Vintage kleurenserie
Beltraco heeft een aantal nieuwe producten aan zijn assortiment toegevoegd. Het zijn Beltraco Superlijm Gel, Waskit/Stopwas seriedoos 740 vintage en Hardwas seriedoos 740 vintage.
OdorClean reinigingsmiddel voor oppervlakken
OdorClean voor snelle reiniging/ontsmetting van objecten en oppervlakken. De samenstelling omvat een waterig mengsel van 70% ethylalcohol met een actief mengsel van 37 etherische oliën
b-tec Flooring Installation & Repair kit
b-tec Flooring Installation & Repair kit van Power Adhesives is een servicekit met een draadloos lijmpistool b-tec 808-12, voor het leggen en repareren van houten- en laminaatvloeren.