Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Vloer- en wandtegels repareren

Een beschadigde vloer- of wandtegel repareren? Met een van onze reparatiesets voor keramiek kunt u vloer- of wandtegels repareren zonder hak- en breekwerk!
Bij iedereen gebeurt het weleens dat er iets op een tegel valt en dat er een stukje vanaf breekt of dat er een scheurtje in zit, maar ook verkeerde geboorde gaatjes kunt u repareren. Voor het repareren van o.a. vloer- en wandtegels hebben wij een 3-tal soorten vulmiddel: Kerami-Fill, Beltraco Lichtuithardende en Zelf-/DUO uithardend vulmiddel ( 2-componeten en licht uithardend). 

Kerami-Fill is een natuurwas waaraan steengruis is toegevoegd en dat gesmolten moet worden met een smelter voor het repareren van een tegel. In de reparatiesets zitten alle materialen om een reparatie vakkundig te kunnen verrichten. Voor de afwerking/ verzegeling (bescherming) van de gerepareerde plaats wordt een Penseelfix blanke lak meegeleverd. De kleuren zijn onderling te mengen. Kerami-Fill vulmiddel is ook als losse seriedoos te verkrijgen. 

Beltraco Lichtuithardend reparatiesets zijn reparatiesets met een licht uithardend vulmiddel, gelieerd aan tandtechniek, dat uithard middels LED-licht (blauw licht). De vloertegels zijn door middel van deze unieke methode te repareren. De Beltraco Lichuithardend (LCA) voor keramiek is uitermate geschikt om kleine beschadigingen tot 3 cm. zoals krassen, gaatjes, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van vloertegels te repareren. Let op: niet geschikt voor haarscheurtjes, scheuren of door en door gaten.
 
DUO uithardend vulmiddel is een vulmiddel met een unieke samenstelling. Het is een zelfuithardend vulmiddel (2-componenten) wat tegelijkertijd kan worden uitgehard met blauw licht (LCA). Ook zijn er nog nanodeeltjes aan het vulmiddel toegevoegd zodat het een fijnere structuur heeft en eenvoudiger te polijsten is. Door gebruik van blauw licht gaat het uitharden sneller. DUO uithardend vulmiddel is er voor het snel en permanent uitvoeren van reparaties van gaten, scheuren (niet geschikt voor haarscheuren), chips/uitgebroken stukjes in keramiek. De grote en diepte van de beschadiging is niet van belang.

Het repareren van een vloer- en wandtegel is eenvoudig en snel door u te verrichten. De vloertegel kan na de reparatie direct weer gebruikt worden, dus geen hak- en breekwerk aan uw tegel. 

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen te herstellen aan vloer- en wandtegels maar ook voor een reparatiecursus/scholing Natuursteen, Sanitair en Tegels . Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Voor het zelf repareren van beschadigingen aan vloer- en wandtegels:
Maak gebruik van reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!

Meest interessant