Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Cursussen

WIJ NODIGEN U UIT OM EEN REPARATIECURSUS TE VOLGEN

Wil je reparatie expert worden en succesvol zijn op het gebied van het herstellen van beschadigingen op gebruiksoppervlakken? Als het antwoord ja is, raden we u aan om deel te nemen aan onze reparatiecursussen die plaatsvinden in onze professionele cursusruimte bij praktijkopleider TAC Academy in Waalwijk waar u niet alleen algemene kennis opdoet, maar ook leert hoe u handmatig schade op oppervlakken kunt herstellen. 
De reparatiecursus is meestal een 1-daagse cursus van 09:00-16:00 uur waarin we uitleg geven over de te gebruiken technieken van repareren, reparatieproducten die door middel van praktijkoefening de juiste technieken worden aangeleerd, advies over reinigings- en onderhoudsproducten, tips & trucs etc. 
Al jarenlang geven wij deze cursussen tot volle tevredenheid van onze relaties.
De cursusleider heeft jarenlang ervaring in het zelfstandig verrichten van reparaties en doet dit nu nog steeds. Aan een cursus kunnen minimaal 3 en maximaal 5 personen deelnemen.


Beltraco Benelux B.V. is sinds 2020 een samenwerking aangegaan met TAC Academy, CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs, uit Waalwijk om de cursussen van Beltraco bij TAC te laten plaatsvinden en gebruik te maken van overige cursussenaanbod bij TAC Academy. Het kan zijn dat er bij een cursus personen van meerdere bedrijven en/of particulieren bij elkaar worden geplaatst. Wilt u dit liever niet dan moet u dit vermelden bij het boeken van de cursus.
 
Adres gegevens van TAC Academy zijn:                       
Schutweg 25
5145 NP Waalwijk
Nederland
Telefoon: +31 (0)416 348 354
Email: [email protected]