Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Kunststof kozijnen repareren

Kunststof/PVC kozijnen worden geproduceerd zonder decorfolie, met decorfolie van Renolit, LG of Hornschuch Conti®, gelakt in RAL kleuren of met een acrylaattoplaag.

De beschadigingen die bij kunststof/UPVC kozijnen voorkomen ontstaan tijdens de productie, transport, plaatsing, door inbraak, brandschades, vuurwerk of andere gebruik. De beschadigingen waar Beltraco de reparatieoplossingen en -producten voor heeft zijn kleine tot middelgrootte beschadigingen tot 5 cm. zoals kantschades, drukschades, blaasjes onder folie, krassen, verkeerd geboorde gaten en kleine inbraakschades.
Deze beschadigingen kunnen met spotrepair en de reparatieproducten van Beltraco snel en efficiënt verholpen worden. Deze reparatieproducten kunt U natuurlijk ook gebruiken op gevelbekleding.

Voor het inkleuren van de lasnaden bij kunststof/pvc kozijnen hebben wij de Vensterfix Premium stift ook wel lakstift of Bijwerkstift genoemd in ons assortiment.

Ons assortiment van kleuren voor stiften en vulmiddelen bestaat uit diverse Renolit- en Hornschuch Conti® foliekleuren, een aantal RAL- en Acrylcolor kleuren.

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen kunststof/PVC kozijnen te herstellen maar ook voor een reparatiecursus/scholing Kunststof Kozijnen & Deuren. Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Maak gebruik van diverse reparatieproducten en reinigings- en onderhoudsproducten en alles is weer picobello!

Meest interessant