Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Gietvloer reparatieproducten

Gietvloeren worden toegepast in woonhuizen, sportvloeren, openbare gebouwen, kantoren,  industrie, bedrijfsgebouwen, fabrieken, scheepsbouw etc. en staan bekend als slijtvast, hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Gietvloeren zijn er in diverse soorten zoals PU vloeren, leefbeton, cementgebonden vloeren en Beton Cire. Voor al deze soorten gietvloeren kunt u zowel de Beltraco reparatiekoffer gietvloeren gebruiken als reparaties door Beltraco Repair Solutions B.V. laten verrichten.

Een gietvloer reparatie kan door een bedrijf snel en eenvoudig zelf gedaan worden bij kleine beschadigingen met de Beltraco reparatiekoffer gietvloeren. Beschadigingen die u zelf kunt herstellen zijn pinholes, doffe plekken, putjes en krassen tot 5 cm. De reparatiekoffer bevat alle materialen en gebruiksaanwijzing om een reparatie succesvol te verrichten.

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatieproducten om de beschadigingen te herstellen maar ook voor een reparatiecursus/scholing Cementgebonden vloeren, leefbeton en PU-gietvloeren. Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Maak gebruik van reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!