Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Reparatieproducten voor beschadigingen in aluminium kozijnen, profielen

Aluminium is licht en toch sterk, slijtvast en bestendig tegen roest (corrosie). Dat maakt het tot een duurzaam materiaal. Het wordt  vooral gebruikt om bewegende delen, zoals kozijnen en deuren, licht te houden. Daarnaast wordt het vaak ook als decoratief element gebruikt.
Beltraco heeft voor het repareren van beschadigingen aan aluminium kozijnen/profielen diverse vulmiddelen, bijwerkstift ALU, hechtprimers, spuitbussen dekkende lak, gereedschap, reinigings- en onderhoudsproducten in haar assortiment.
De meeste beschadigingen ontstaan tijdens de fabricage, transport, afbouw en tijdens het gebruik. Deze beschadigingen zoals uitgebroken stukjes, inkepingen, verkeerd geboorde gaten, val- en stootschades kunnen met spotrepair en de reparatieproducten van Beltraco snel en efficiënt verholpen worden zonder dat het kozijn/profiel verwijderd hoeft te worden.
Afhankelijk van het soort beschadiging hebben wij een 3-tal vulmiddelen tot onze beschikking te weten Holex, Epoxy Quick Stick Aluminium en AQUA vulpasta.  
Holex is een milieuvriendelijk, niet giftig industrieel vulmiddel in stickvorm, ontworpen voor reparaties van beschadigingen van uitgebroken stukjes en diepe krassen aan aluminium-, PVC- en meubelplaatoppervlakken. Holex kan worden toegepast op oppervlakken binnen en buiten. Het moet gesmolten worden om gebruikt te worden.
Epoxy Quick Stick Aluminium is een kneedbare 2-componenten epoxy die eenvoudig is  te gebruiken, niet-corrosieve pasta voor het repareren van aluminium oppervlakken. Vult en hecht perfect alle soorten scheuren, door-en-door gaten raam- en deurprofielen.
AQUA vulpasta is geschikt voor het vullen van fijne krasjes en open voegen van 1-3 mm. diep. Geschikt voor aluminium, metaal, onbehandeld/gegrond fineer, massief hout, laminaat en MDF. .

Mocht de kennis van het repareren van een aluminium kozijnen/profielen niet voldoende zijn of de reparatie te omvangrijk zijn, dan zijn er de reparatiemedewerkers van Beltraco Repair Solutions B.V. om dit voor u op te lossen. Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Een andere mogelijkheid is dat uw medewerkers een reparatiecursus/scholing Aluminium kozijnen & deuren bij ons volgen om zich de reparatietechnieken eigen te maken. De reparatiecursus vindt plaats bij TAC Academy, een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs.

Maak gebruik van diverse reparatie-, reinigings- en onderhoudsproducten van Beltraco en alles is weer picobello!

Meest interessant