Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Reparatieproducten beschadiging bad

Reparatie van kleine beschadigingen in baden is tegenwoordig een klus die door vele bedrijven en Doe-het-zelver gedaan kan worden. Bij de reparatie van een bad hoeft het bad niet verwijderd te worden en kan het probleem ter plaatse opgelost worden met spotrepair. Een bad kan vervaardigd zijn uit acryl, quaryl, kunstmarmer (composiet) of geëmailleerd plaatstaal.

Beltraco Benelux heeft in haar assortiment sanitair-, natuursteen- en kunststeen reparatieproducten met de nieuwste technologie op het gebied van reparatie van een bad.  De reparatie van een bad kan gevuld worden, afhankelijk van de grootte van de beschadiging, met een lichtuithardend vulmateriaal dat met een LED-lamp (blauw licht) uitgehard wordt of een DUO uithardend vulmiddel (2-component en lichtuithardend).  Daarna moet de schadeplaats gepolijst worden naar de juiste glansgraad.

Beschadigingen die meestal voorkomen zijn putjes, gaatjes, scheurtjes, barstjes en afgebroken stukjes. Grote scheuren, fijne krassen en gaten met een doorsnede van meer dan 3 cm. kunnen niet met licht uithardend materiaal gerepareerd worden en kunnen met het DUO uithardend vulmiddel hersteld worden. Na de reparatie van het bad kan het direct weer gebruikt worden. Het vulmateriaal verkleurt niet door veroudering en de reparatie is nagenoeg onzichtbaar.

De Beltraco Lichtuithardende reparatiesets zijn in diverse standaardkleuren te verkrijgen nl.:
Voor acryl en kunstmarmer (composiet) 2 gram: o.a. Transparant, Standaard wit (Villeroy & Boch), Starwhite, Pergamon grijs/wit, Pergamon crème/wit, Stofgrijs (RAL 7037), Antracietgrijs (RAL 7016), Lichtgrijs (RAL 7035), Signaalwit (RAL 9003), Oranjebruin (RAL 8023), Leembruin (RAL 8003), Sephia bruin (RAL 8014), Okerbruin (RAL 8001), Carrara wit, Carrara zwart en Zwart.
Voor emaille: Starwhite 556 en Standaardwit 1144

Bij Beltraco Lichtuithardende vulmiddel voor emaille kan het donkere dragermateriaal (donker metaal) niet doorschijnen vanwege de opake kwaliteit van ons vulmiddel en de hogere pigmentatie van de kleur.

Bij de Beltraco Lichtuithardende  en DUO uithardend reparatiesets zit een uitgebreide beschrijving en op ons YouTube kanaal kunt u demonstratiefilm zien. Een bad gemaakt van quaryl, vervaardigd uit acryl en kwarts, dient door goed opgeleide specialisten gerepareerd te worden.

Bij Beltraco Benelux kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen te herstellen maar ook voor een reparatiecursus/scholing Natuursteen, Sanitair & Tegels. Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Maak gebruik van Beltraco Lichtuithardende reparatiesets en alles is weer picobello!

Meest interessant