Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Leder reparatieproducten

Beltraco Benelux B.V. heeft sinds 2019 lederproducten in haar assortiment van een gerenommeerde Italiaanse fabrikant voor repareren, renoveren, reinigen en onderhouden van leder voor zitmeubelen, lederen stoelen en kunststofonderdelen van auto-interieurs. Het assortiment bevat leerverven op waterbasis, sterke en flexibele polyurethaan bindmiddelen, elastische vulmiddelen, gevoelsverbeteraars, katalysatoren en hulpmiddelen. Er is ook een geurconcentraat om het leer weer zijn originele geur terug te geven.
De producten zijn geschikt  voor lederen zitmeubels, lederen auto-interieurs, kunststof dashboards, kunststof onderdelen, interieurs van campers etc. De meeste producten kunnen meer dan twee jaar worden gebruikt als ze in een gesloten verpakking en op kamertemperatuur worden bewaard.

Waarom Beltraco leerherstel producten?
- De oorspronkelijke technologie heeft ertoe geleid dat de fabrikant al meer dan 40 jaar samenwerkt met enkele van ’s werelds meest prestigieuze leerlooierijen en autofabrikanten voor het kiezen van de beste manier om lederen huid te transformeren in afgewerkte stofferingartikelen.
 - De gerenommeerde Italiaanse fabrikant produceert een compleet assortiment van uitstekende, gemakkelijk te gebruiken reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten en reparatieproducten.  
- Alle producten zijn dermatologisch getest met behulp van natuurlijke stoffen op waterbasis.

De beschadigingen die in leder en kunstleder voorkomen zijn bijvoorbeeld: fijne krassen,  diepere krassen, loszittende stukjes, breuken in lederoppervlak, scheuren, slijtage op lederen stuurwielen, instapbeschadigingen bij auto’s, brandgaten etc. in lederen zitmeubels, lederen- en kunststofoppervlakken in auto interieurs etc.

Bij Beltraco Benelux/Beltraco Leerherstel kunt u terecht voor de reparatie- en reinigingsproducten om de beschadigingen te herstellen aan lederen zitmeubels, lederen auto-interieurs, kunststof dashboards, kunststof zijpanelen etc. maar ook voor een reparatiecursus/scholing Leder & Kunstleder die bij TAC Academy gegeven worden.  
Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen.

Beltraco leerherstelproducten zijn de juiste keuze, of u nu uw meubels of autostoel moet schoonmaken of beschermen of zelfs moet repareren na een ongemak.
 

Meest interessant