Beltraco leerherstel producten

Beltraco Benelux B.V. heeft sinds kort producten in haar assortiment van een gerenomeerde Italiaanse fabrikant voor repareren, renoveren, reinigen en onderhouden van leer voor zitmeubelen, lederen en kunststofonderdelen van auto-interieurs. Het assortiment bevat verven op waterbasis, sterke en flexibele polyurethaan bindmiddelen, elastische vulmiddelen, gevoelsverbeteraars, katalysatoren en hulpmiddelen. Er is ook een geurconcentraat om het leer weer zijn originele geur terug te geven. Dankzij deze producten is het mogelijk om aan de verwachtingen te voldoen van de meest veeleisende klanten.
De producten zijn geschikt  voor lederen zitmeubels, lederen auto-interieurs, kunststof dashboards, kunststof onderdelen, interieurs van campers etc. De meeste producten kunnen meer dan twee jaar worden gebruikt als ze in een gesloten verpakking en op kamertemperatuur worden bewaard.
Beltraco leerherstelproducten zijn de juiste keuze, of u nu uw meubels of autostoel moet schoonmaken of beschermen of zelfs moet repareren na een ongemak.
Voor uitgebreide informatie bezoek onze beltraco-leerherstel website

Waarom Beltraco leerherstel producten!
- De oorspronkelijke technologie heeft ertoe geleid dat de fabrikant al meer dan 40 jaar samenwerkt met enkele van ’s werelds meest prestigieuze leerlooierijen en autofabrikanten voor het kiezen van de beste manier om lederen huid te transformeren in afgewerkte stofferingartikelen.
 - De gerenimeerde Italiaanse fabrikant produceert een compleet assortiment van uitstekende, gemakkelijk te gebruiken reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten en reparatieproducten.  
- Alle producten zijn dermatologisch getest met behulp van natuurlijke stoffen op waterbasis.