Acryl

Heeft u een afsplintering, een kleine inkeping of een putje in uw acryl bad, badkuip, douchebak en andere acryloppervlakken?
Beltraco heeft hiervoor de oplossing!
Repareer nu zelf, snel en eenvoudig, kleine beschadigingen met de Beltraco Doe-Het-Zelf Sanitairfiller reparatiesets voor acryl.
Geen duur bedrijf inhuren, maar in een half uur zelf opgelost!

WAARVOOR?
De professionele Beltraco Sanitairfiller reparatiesets zijn geschikt voor reparatie van kleine putjes, splinters, gaatjes en inkepingen in bijvoorbeeld uw vloer, wandtegel, bad, douchebak, wastafel etc. De maximale grootte van de beschadiging bedraagt ongeveer 3 cm. wat u met het vulmiddel kunt herstellen.
De licht uithardende vulstof wordt in 5 minuten uitgehard met een blauw licht LED lampje.   Waarna het overtollig vulmiddel met het bijgeleverde schuurpapier en water wordt verwijderd. Als laatste stap brengt u de polijstpasta aan met een doek waardoor u de glans tot zelfs hoogglans kunt terugbrengen. Hierna kunt u het oppervlak weer gebruiken. Op YouTube kunt een uitleg over de reparatie vinden https://www.youtube.com/watch?v=-WPWneudBPU
Het vulmiddel is niet giftig en kan gebruikt worden in ruimtes waar voedsel wordt bereid.
Beltraco Sanitairfiller reparatiesets leveren een oplossing voor het herstellen van beschadigingen in uw huis, badkamer, hotel of bedrijf!
 

IS DE BESCHADIGING GROTER DAN ONGEVEER 3 CM. ?
Bij een beschadiging dat groter is dan ongeveer 3 cm adviseren wij om de beschadiging door onze reparatiespecialisten te laten doen. U hoeft alleen daarvoor ons reparatieformulier in te vullen en foto’s van de beschadiging bij te voegen. Onze specialisten zullen dan vrijblijvend een beoordeling van de beschadiging maken en een offerte uitbrengen. Bij akkoord komt de reparatiespecialist bij u thuis langs om de schade te herstellen. Het reparatieformulier vindt u hier