HPL deuren repareren

Voor het repareren van HPL deuren heeft Beltraco Benelux zowel diverse vulmiddelen als complete reparatiesets in haar assortiment. Welk vulmiddel wordt gebruikt bij het repareren van HPL deuren is afhankelijk van de soort beschadiging en waar deze zit in het oppervlak. De vulmiddelen die u kunt  zijn een natuurlijke was met additieve (Hardwas PLUS) of een 2-componenten vulmateriaal zoals Rexlith.  
Bij het repareren van HPL deuren moet u denken aan beschadigingen zoals krasjes, verkleuringen, verkeerde geboorde gaatjes van deurdrangers, afgesprongen HPL, inbraakschades, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van deuren. Bij het repareren van HPL deuren maakt het niet uit of het nu een uni-kleur of een houtkleur is want de kleuren van het vulmiddel kunnen zelf gemaakt worden, alleen metallic- en RVS kleuren kunnen helaas niet gerepareerd worden.
Het repareren van HPL deuren, wat Beltraco al meer dan 25 jaar doet, wordt meestal op locatie gedaan en daarbij hoeven de deuren niet gedemonteerd te worden. Na de reparatie van de deuren kunnen deze meestal direct weer in gebruik genomen worden.
Voor het repareren van kleine- tot middelgrote beschadigingen zoals krasjes, schuurplekken, verkleuringen, val-/stootschades aan HPL deuren hebben wij diverse reparatie, reinigings- en onderhoudsproducten en/of reparatiesets in onze webshop.
Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel (bij)scholen in het repareren van deuren.

Voor het repareren van beschadigingen aan HPL deuren zonder dat er iets vervangen hoeft te worden:
Maak gebruik van diverse reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant