HPL Deuren repareren

Voor het repareren van HPL deuren heeft Beltraco Benelux zowel diverse vulmiddelen als complete reparatiesets in haar assortiment. Welk vulmiddel wordt gebruikt bij het repareren van HPL deuren is afhankelijk van de soort beschadiging en waar deze zit in het oppervlak.

Bij het repareren van HPL deuren moet u denken aan beschadigingen zoals krasjes, verkleuringen, verkeerde geboorde gaatjes van deurdrangers , afgesprongen HPL, inbraakschades, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van deuren van HPL, massief hout, gelakt, kunststof met of zonder folie, melamine etc. Bij het repareren van HPL deuren maakt het niet uit of het nu een uni-kleur of een houtkleur is want de kleuren van het vulmiddel kunnen zelf gemaakt worden, alleen metallic- en RVS kleuren kunnen helaas niet gerepareerd worden.

Het repareren van HPL deuren kan op locatie gebeuren en de deuren hoeven niet gedemonteerd te worden. Na het repareren van deuren kunnen deze meestal direct weer in gebruik genomen worden. Onze specialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Voor het repareren van krasjes, schuurplekken, verkleuringen, val-/stootschades aan HPL deuren hebben wij diverse reparatie, reinigings- en onderhoudsproducten en/of reparatiesets in onze webshop. Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Benelux B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel (bij)scholen in het repareren van deuren.

Voor het repareren van beschadigingen aan HPL deuren zonder dat er iets vervangen hoeft te worden:

Maak gebruik van diverse reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!


Meest interessant