Leer

Beltraco Benelux B.V. heeft sinds kort de producten van een gerenomeerde Italiaanse leerherstelproducten fabrikant in haar assortiment voor repareren, renoveren, reinigen en onderhouden van leer voor zitmeubelen, lederen en kunststofonderdelen van auto-interieurs. Het assortiment bevat verven op waterbasis, sterke en flexibele polyurethaan bindmiddelen, elastische vulmiddelen, gevoelsverbeteraars, katalysatoren en hulpmiddelen. Er is ook een geurconcentraat om het leer weer zijn originele geur terug te geven. Dankzij deze producten is het mogelijk om aan de verwachtingen te voldoen van de meest veeleisende klanten.
De producten zijn geschikt  voor lederen zitmeubels, lederen auto-interieurs, kunststof dashboards, kunststof onderdelen, interieurs van campers etc. De meeste producten kunnen meer dan twee jaar worden gebruikt als ze in een gesloten verpakking en op kamertemperatuur worden bewaard.
Beltraco leerherstel is de juiste keuze, of u nu uw meubels of autostoel moet schoonmaken of beschermen of zelfs moet repareren na een ongemak.