Sanitair

Het maakt niet uit of het voor een natuurstenen blad of een keramiek toilet is: Voor een groot aantal beschadigingen aan deze oppervlakken hebben wij een oplossing.

Voor het repareren hebben wij een 2-tal producten: Kerami-Fill en Beltraco Sanitairfiller.

Kerami-Fill is een natuurwas waaraan steengruis is toegevoegd en wat gesmolten moet worden voor het repareren van een vloertegel. De reparatieset tegels, keramiek is een complete reparatieset waarin Kerami-Fill als vulmiddel en ook alle benodigde hulpmiddelen aanwezig zijn. Kerami-Fill heeft geen lange droog- en uithardingstijd nodig. De kleuren zijn onderling te mengen. 

Beltraco Sanitairfiller en Beltraco Natuursteenfiller zijn reparatiesets met een vulmiddel dat uithard middels LED-licht. De oppervlakken zijn door middel van een unieke methode te repareren. De reparatiesets zijn uitermate geschikt om kleine beschadigingen zoals krassen, gaatjes, val-/stootschades en beschadigingen aan de oppervlakken te repareren. De beschadigingen worden met LED-licht uithardende materialen hersteld, gelieerd aan de tandtechniek. Het repareren is eenvoudig en snel door u te verrichten en het oppervlak kan na de reparatie direct weer gebruikt worden.