Vloertegels repareren

Een beschadigde vloertegel repareren?  Met Picobello reparatieset tegels en keramiek of Beltraco Sanitairfiller reparatieset voor keramiek kunt U vloertegels repareren zonder hak- en breekwerk!

Bij iedereen gebeurt het weleens dat er iets op een vloertegel valt en dat er een stukje vanaf breekt of dat er een scheurtje in zit. Maar ook verkeerde geboorde gaatjes kunt u repareren.

Voor het repareren van o.a. vloertegels hebben wij een 2-tal producten; Kerami-Fill en Beltraco Sanitairfiller. 

Kerami-Fill is een natuurwas waaraan steengruis is toegevoegd en wat gesmolten moet worden voor het repareren van een vloertegel. In de Picobello reparatieset tegels, keramiek is een complete reparatieset waarin Kerami-Fill als vulmiddel en ook alle benodigde hulpmiddelen aanwezig zijn. De set is verkrijgbaar in de wit-grijs kleuren en bonte kleuren. Voor de verzegeling (bescherming) van de gerepareerde plaats wordt een Penseelfix blanke lak meegeleverd. De kleuren zijn onderling te mengen. Kerami-Fill is ook als seriedoos te verkrijgen. 

Beltraco Sanitairfiller & Natuursteenfiller zijn reparatiesets met een vulmiddel dat uithard middels LED-licht. De vloertegels zijn door middel van een unieke methode te repareren. De Beltraco Sanitairfiller voor keramiek is uitermate geschikt om kleine beschadigingen zoals krassen, gaatjes, val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van vloertegels te repareren. De beschadigingen aan vloertegels worden met LED-licht uithardende materialen hersteld, gelieerd aan de tandtechniek. Het repareren van een vloertegel is eenvoudig en snel door u te verrichten en de vloertegel kan na de reparatie direct weer gebruikt worden. Dus geen hak- en breekwerk aan uw vloer. 

Bij de Beltraco Sanitairfiller- & Natuursteenfiller reparatiesets zit een uitgebreide beschrijving en op ons YouTube kanaal kunt u demonstratiefilm zien.

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar reparatie@beltraco.nl dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Benelux B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel (bij)scholen in het repareren van wand- en vloertegels.

Voor het repareren van beschadigingen aan vloertegels:

Maak gebruik van reparatieproducten van Beltraco en alles is weer picobello!

 

 


Meest interessant