€ 0
€ 1000

Industrievulstof IF-139

De nieuwe vulstof voor het perfecte herstel van fouten in de industriële productie. Te gebruiken op massief hout en fineer, bij houtmateriaal, spaanplaat, MDF en kunststoffen.
Het biedt een snelle smelttijd en zeer korte afkoeltijd. Verdere voordelen zijn de lage verwerkingstemperatuur, de hoge dichtheid en de sterke verbinding, die het vulmiddel met de verschillende materialen aangaat. Bovendien is een super matte finish mogelijk, die voorheen niet te bereiken was. Na het inbrengen kan de vulstof verder verwerkt worden en ook worden gelakt. Mogelijk is het bijv. om machinaal te schuren, snijden, schaven, frezen, borstelen en ook boren, maar ook lakken met N.C.-lak, 2-componentenlak, water gedragen lak of met UV-lak. Ook beitsen, evenals waxen en naderhand aanbrengen van olie is mogelijk. Last but not least heeft het vulmiddel geen onaangename geur en is het natuurlijk bestand tegen hitte, kou en vochtigheid zodat het ook buitenshuis gebruikt kan worden.

Verkrijgbaar is de König industrievulstof als smeltstang met een diameter van 11 mm. en een lengte van 30 cm. Op dit moment zijn 4 verschillende kleuren leverbaar: lichtbruin, donkerbruin, zwart en wit. We werken eraan om zoals u gewend bent uw eigen kleuren te laten ontwikkelen. Neem daarvoor contact met ons op.