Cursussen

Om maximaal onze producten te kunnen gebruiken en daarmee tijd en kostenbesparend te werken adviseren wij u een cursus repareren in uw vakgebied te volgen.

Dit is meestal een 1-daagse cursus van 09:00-16:00 uur waarin we uitleg geven over de te gebruiken technieken van repareren, reparatieproducten die door middel van praktijkoefening de juiste technieken worden aangeleerd, advies over reinigings- en onderhoudsproducten, tips & trucs etc. 
Al jarenlang geven wij deze cursussen tot volle tevredenheid van onze relaties.
De cursusleider heeft jarenlang ervaring in het zelfstandig verrichten van reparaties en doet dit nu nog steeds. Aan een cursus kunnen minimaal 3 en maximaal 5 personen deelnemen.

Beltraco Benelux B.V. is sinds 2020 een samenwerking aangegaan met TAC Academy, CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs, uit Waalwijk om de cursussen van Beltraco bij TAC te laten plaatsvinden en gebruik te maken van overige cursussenaanbod bij TAC Academy. Het kan zijn dat er bij een cursus personen van meerdere bedrijven en/of particulieren bij elkaar worden geplaatst. Wilt u dit liever niet dan moet u dit vermelden bij het boeken van de cursus.
 

Adres gegevens van TAC Academy zijn:
Schutweg 25
5145 NP Waalwijk
Nederland

Telefoon: +31 (0)416 348 354
Email: info@tacacademy.nl