Cursussen

Om maximaal onze producten te kunnen gebruiken en daarmee tijd en kostenbesparend te werken adviseren wij u een cursus repareren in uw vakgebied te volgen.

Dit zijn meestal 1-daagse cursussen van 09:00-16:00 uur waarin we uitleg geven over de te gebruiken basistechnieken van repareren, reparatieproducten die door middel van praktijkoefening de juiste basistechnieken worden aangeleerd, advies over reinigings- en onderhoudsproducten, tips & trucs etc. Al jarenlang geven wij deze cursussen tot volle tevredenheid van onze relaties.
De leermeesters hebben jarenlang ervaring in het zelfstandig verrichten van reparaties en doen dit nu nog steeds. Aan een cursus kunnen maximaal 3 personen deelnemen.

Beltraco Benelux B.V. is sinds kort een samenwerking aangegaan met TAC Academy, CRKBO geregisteerde instelling voor kort beroepsonderwijs, uit Waalwijk om de scholingen van Beltraco bij TAC te laten plaatsvinden en gebruik te maken van overige cursussenaanbod bij TAC Academy. Het kan zijn dat er bij een cursus personen van meerdere bedrijven en/of particulieren bij elkaar worden geplaatst. Wilt u dit liever niet dan moet u dit vermelden bij het boeken van de cursus. 
De cursussen worden in het trainingscentrum van TAC Academy in Waalwijk gegeven waar de cursus- en lunchruimte ingericht zijn volgens COVID-19/Corona normen.
In de bevestiging van de cursus staat de juiste cursuslocatie vermeld.