Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

b-tec 808, draadloos hot melt lijmpistool excl. batterij & oplader

b-tec 808, draadloos hot melt lijmpistool excl. batterij & oplader

Draadloos, middelzwaar industrieel 12mm. lijmpistool. Werkt op batterij met een output van 2 kg/ uur (ongeveer 68 lijmstangen/per uur). Beschikt over dubbele temperatuurinstelling waarvan de ene met eco-modus om de levensduur van de batterij te verlengen en de andere instelling is de standaardmodus. Het heeft een opwarmtijd van slechts 3 minuten en verlichte aan/uit knop. Volledig compatibel met de Badaptor-batterij adapters/converters.

Tec draadloze lijmpistolen zijn de enige professionele lijmpistolen met hulpmiddelen voor een lange batterijduur. Draadloze bediening biedt een nieuwe vrijheid om zowel binnen als buiten hot melt lijmen toe te passen. Ideaal als er geen netvoeding beschikbaar is of wanneer verlengsnoeren ongewenst zijn, zoals in openbare ruimtes of bij werken op hoogte op ladders en stellingen.
Ontworpen om te werken met de Ryobi One + 18V-batterij, maar zijn ook compatibel met DeWalt® 18-20V, Makita®, Milwaukee® of Bosch® Professional 18V, AEG en Metabo CAS 18V-batterijen bij gebruik met de relevante optionele Badaptor-batterij converters.

Je hebt geen Ryobi-batterij nodig om de b-tec 308 en b-tec 808 te bedienen.
Met de Badaptors-batterij adapters/converters kunt u uw  DeWalt® 18-20V, Makita®, Milwaukee® of Bosch® Professional 18V, AEG en Metabo CAS 18V-batterij bij beide lijmpistolen gebruiken, zodat u kunt kiezen uit vijf batterijsystemen. Snel en eenvoudig te bevestigen, de Badaptor betekent dat u uw favoriete batterijplatform kunt blijven gebruiken, in plaats van een heel nieuw batterijsysteem te kopen.

Hoe kan ik de beste looptijd uit mijn batterij halen?
Tec draadloze gereedschappen zijn ontworpen om het Ryobi One + batterijsysteem te gebruiken, inclusief batterijen in verschillende ampère-uren. De kleinste - 2,5 Amp Uur - zal een tec draadloos lijmpistool 1 uur en 15 minuten werken in standaard-modus, of 2 uur en 30 minuten in Eco-modus. Ryobi-batterijen zijn verkrijgbaar met 2.5. 4.0 en 5.0 Amp Hour ratings - waarvan met de grootste Amp batterij een b-tec-lijmpistool gebruikt kan worden voor meer dan 5 uur in Eco-modus.

Smeltcapaciteit: 2 kg (ongeveer 68 stangen/per uur)
Formaat lijmstang: 12mm
Batterij type: Ryobi ONE+ 18V
Voltage: 18V
Wattage: 20W (150W)
Verwarmer: PTC
Temp. Controle: zelfregulerend
Smeltpunt hotmelt °C: 195ºC, 170ºC in Eco mode niet geschikt voor lowmelt toepassing
Elektrisch snoer: draadloos
Gewicht (alleen pistool excl. batterij): 530 g
Gewicht met Ryobi 2.5Ah: 960 g
Gewicht met Ryobi 4.0Ah: 1,23 kg
Gewicht met Ryobi 5.0Ah: 1,23 kg
Verpakking: plastic box

Leverbaar: in plastic box excl. oplader en batterij
 


Artikelnr.
KNTEC80812
Prijs
€ 141,75 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 171,52 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...