Knottec

Knottec noestenvul reparatiesysteem
Het meest kosteneffectieve houtreparatie systeem wat op de markt is.

Knottec® is de naam voor de productgroep houtreparatie polyamide hot melt lijmen van het Engelse familiebedrijf Power Adhesives Ltd. Zij bestaan al meer dan 40 jaar en is toonaangevend in Europa. Zij ontwikkelen, produceren en distribueren tecbond hot melt lijmen en tec-lijmpistolen, hierdoor hebben zij een unieke positie op de markt. Tecbond is de algemene productnaam voor het hot melt lijmen assortiment. Er zijn diverse tecbond hot melt lijmsoorten te verkrijgen afhankelijk van het te lijmen oppervlak. De lijmen hebben een 100% hechting, zijn niet giftig, bevatten geen vluchtige stoffen (VOC´s) of water en hebben geen geur.

De tec Lijmpistolen zijn er in diverse uitvoeringen afhankelijk van het doel waarvoor het gebruikt dient te worden.
Knottec noestenvuller/tecbond 7713 is een hot melt houtreparatie lijm die speciaal is ontwikkeld voor het snel en effectief vullen van noesten, krassen, diepe gaten, voegen, en andere diepe beschadigingen in hout, MDF, fineer, houtvezelplaat en spaanplaat. Door zijn harde eigenschappen is het perfect voor het repareren van houten deuren, houten kozijnen, meubels, massief houtenvloeren, laminaat, aanrechtbladen, tuinmeubels, pergola´s, bekisting etc. Stang heeft een diameter van 12 mm. en is 250 mm. lang.


Vulmiddelen Hulpmiddelen Knottec® houtreparatie Tec® lijmpistolen Knottec® 7713 noestenvuller/ tecbond 7713 hot melt lijm Knottec® servicekits Knottec® hulpmiddelen Servicekits & reparatieset