Power Adhesives

Hotmelt lijmen, lijmpistolen, servicekits & hulpmiddelen

Power Adhesives Europa´s leidende hotmelt lijmspecialist die het grootste assortiment met de hoogste kwaliteit, vullende tecbond hotmelt lijmen en professionele tec lijmpistolen heeft.
Meer dan 40 jaar bestaan heeft hun in de unieke positie gebracht om de industriële vakkennis te gebruiken op alle aspecten van het commercieel gebruik van thermoplastische lijmen.
Geavanceerde technologie in hun moderne productiefaciliteit in Groot-Brittanië maakt het mogelijk om hun hoge niveau van kwaliteit te handhaven wat een handelsmerk van hun producten is geworden.
Een voortdurende research en ontwikkeling verzekerd hun ervan dat ze tegemoet kunnen komen aan de steeds veranderde behoefte van de industrie die het tecbond® systeem omvatten. 
Om de impact op het milieu van de lijmen te beperken zijn deze lijmen vaak samengesteld uit producten die geoogst worden uit speciaal duurzaam beheerde bossen.


Tecbond® 12 mm. hotmelt lijmstangen Power Adhesives hotmelt lijmen en lijmpistolen Tec® lijmpistolen Hulpmiddelen Tecbond® 43 x 43 mm. hotmelt lijmblokken Uitverkoop/Sale