Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Odorgone Dieren

Odorgone Dieren zorgt ervoor dat je maar één product nodig hebt om alle ongewenste geuren van dieren op te lossen; zelfs de geur van een stinkdier kan worden geneutraliseerd. Odorgone Dieren werkt op elk oppervlak en laat geen vlekken of verkleuringen achter. Het wordt geproduceerd op basis van 37 essentiële plantenextracten en is daarom dé ecologisch verantwoorde geurneutralisator voor alle soorten dieren. Daarnaast bevat Odorgone Dieren geen alcohol, bacteriën, enzymen of andere chemische stoffen.
Voor meer informatie  

Welke problemen lost Odorgone op?
- Je hoeft je huis niet te luchten, ramen open te zetten voordat je vrienden op bezoek komen - de geur in de kamers waar de dieren zich bevinden, wordt gemakkelijk geneutraliseerd met Odorgone Dieren.
- Rennen in de regen met de hond, mag uiteindelijk geen ruikende gevolgen hebben. Met Odorgone Dieren verwijdert u de geur van een natte vacht.
- Ongelukjes zoals urine, braaksel, diarree laten geen aanhoudende geuren achter.
- De geur van de kattenbak, kooien van knaagdieren, vogelkooi, terraria, dierenbench en dierengeur op het bed hoeft niet de dominante geur van je huis te zijn.
- Het voedsel voor uw huisdieren ruikt soms intenser dan uw diner? Verander het!
- Vissen in het aquarium kunnen zich ook kenbaar maken. Odorgone werkt goed bij het reinigen van waterfiltersystemen.
- Markering door katers, hondengeur op straat die met soortgenoten soms conflicten veroorzaken. Weg met lelijke karakters en ... conflicten.
- Het neutraliseert de geur bij loopse honden.

Gebruiksaanwijzing:
Spuit de vloeistof op de plaats van de geur en de ruimte eromheen, indien nodig, de hele ruimte/kamer. Kan direct op de vacht van dieren worden gebruikt.
Vermijd het gebied rond de neus en ogen van het dier.
Als er een vloer gereinigd moet worden, dan is het aan te bevelen om Odorgone Dieren aan het schoonmaakwater toe te voegen (in de verhouding van 100 ml. Odorgone per 1 liter water).

Leverbaar:
Flacon à 50 ml. EAN nr. 6011649396304
Flacon à 250 ml. EAN nr. 6011649318313
Flacon à 500 ml. EAN nr.
Flacon à 1 ltr. EAN nr.
Can à 5 ltr, niet op voorraad. Levertijd 2-3 weken.
 


Artikelnr.
OG223XXXXD
Prijs
€ 5,29 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 6,40 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...