Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

ALU-Clean

ALU-Clean

Biologisch afbreekbaar reinigingsproduct met een innoverende formule, geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten, voor het reinigen van gepoedercoate aluminium oppervlakken van elk glansniveau. De geavanceerde productsamenstelling maakt een uitstekend reinigingseffect mogelijk op zowel ultramatte als hoogglanzende oppervlakken.

Toepassing:
Maakt een effectief onderhoud mogelijk van bijv. kozijnen, deuren, garagedeuren, balustrades, hekken, enz. tijdens het dagelijks gebruik. Verwijdert zeer goed vuil, vet en vingerafdrukken. Verandert de glansgraad niet, tast de structuur van de lak niet aan en geeft een fris effect. Te gebruiken met de Beltraco grijze microvezeldoek (SP706) van hoge kwaliteit.
Veilig voor het te reinigen oppervlak - bevat geen oplosmiddelen of andere gevaarlijke of agressieve stoffen. Reinigt zonder strepen achter te laten of het oppervlak te bekrassen. Vermindert het aantrekken en ophopen van stof, verdampt snel.

Productgegevens:
Natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong maken het product zacht voor de huid van de handen en is niet schadelijk voor de luchtwegen. Tast de rubberen afdichtingen van ramen en deuren niet aan. Heeft een aangename geur. Te gebruiken met Beltraco grijze microvezeldoek (SP706).

Gebruiksaanwijzing:
Spuit het product op het te reinigen oppervlak vanaf een afstand van ca. 20 cm. Maak het oppervlak schoon met Beltraco grijze microvezeldoek (SP706).

Leverbaar: Flacon à 250 ml. met spraykop


Artikelnr.
SP714.0250
Prijs
€ 7,45 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 9,01 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
...