Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Dec 21 Solvent Stripper

Dec 21 Solvent Stripper

DEC 21 is een mix van organische oplosmiddelen en vocht inbrengende middelen (chemische stoffen die de oppervlaktespanning verminderen en het product effectiever maken op het te behandelen oppervlak) die gebruikt worden om wax te verwijderen diep in de te behandelen oppervlakken.
DEC 21 kan zeer oude vervuiling van zowel synthetische als organische wax, kitten, water of oplosmiddelen gebaseerde behandelingen, impregneermiddelen, vettige en olieachtige vlekken alsook diep en reeds lang bestaande olieachtige vlekken verwijderen.
DEC 21 wordt aanbevolen om oude lagen van producten op basis van oplosmiddelen te verwijderen of om volledig wax van vloeren te verwijderen om ze hun oorspronkelijke uiterlijk terug te geven. Hoewel het uiterst effectief is als het gaat om het verwijderen van vuil, was en eerdere behandelingen, zal het de oppervlakken niet beschadigen of hun uiterlijk hun uiterlijk niet veranderen.
DEC 21 is een product dat geschikt is om alleen te gebruiken, maar wordt dikwijls samen met de sterke alkine gebaseerde ontvetters zoals FABER COTTOSOLV of FABER DECERA P, voor een volledige en diepe wax verwijdering, met name “double wax stripping”
Double wax stripping is een operatie speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van organische componenten of vervuiling op het oppervlak, zoals wax, hars, sealers, impregnatie en zelfs lagen vervuiling en olie.

Het is te gebruiken op de onderstaande oppervlakken:
Samengestelde stenen zoals marmer-cement, marmer-epoxy, marmer-quartz, leisteen, zandsteen, basalt, lavasteen, cement, beton, keramiek, klinker, baksteen, terracotta, graniet, geglazuurd keramiek, porselein, gepolijste porselein, natuurlijk porselein, lijmsteen, marmer, ecologische stenen, kwarts, travertijn, vulkanische steen, porfier, ....

Eigenschappen en voordelen: 
- Uitstekend vermogen om was te verwijderen.
- Een veelzijdige oplossing, geschikt voor gebruik op verschillende soorten materiaal.
- Zacht voor oppervlakken en verandert het uiterlijk niet. 
- Verwijdert efficiënt bestaande was of behandelingen. 
- Verwijdert vlekken veroorzaakt door olie of vet. 
- Oplossing met lage geur. 
- Kan samen met alkaline-b worden gebruikt.
- Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Technische gegevens:  
Uiterlijk: Vloeibaar
Kleur: Transparant
Geur: Organisch oplosmiddel
pH-waarde: N.Z. 
Soortelijk gewicht bij 20°C: 800 ± 10 g/l
Vlampunt: 30°C (open verpakking) 

Leverbaar: per blik à 1 liter 


Artikelnr.
STONE007
Prijs
€ 12,60 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 15,25 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
Op voorraad, levertijd 1-3 dagen