Kunststof kozijnen repareren

Kunststof kozijnen repareren bij kleine beschadigingen (tot 5 cm.) valt onder het zgn. spotrepair. Bij spotrepair repareren we het kunststof kozijn alleen op de beschadigde plaats. De kleine beschadigingen aan een kunststof kozijn repareren we meestal met natuurlijke harde wassen in de kleur van de folie. Grotere beschadigingen die ontstaan door vandalisme,  vuurwerk of inbraak worden vaak met een 2-componenten vulmiddel hersteld en daarna afgelakt met een kleur lak in de kleur van de folie of de basiskleur van het kozijn.
De soorten beschadigingen aan een kunststof kozijn die men kan repareren zijn: een verkeerd geboord gat, stukje van de folie af op een hoek of kant, krasjes, deukjes, blaasvorming, inbraakschades, brandschades etc.

Beltraco verricht al meer dan 25 jaar dit soort reparaties en geeft scholing/cursus aan bedrijven die hun personeel hierin willen bekwamen. Een beschadiging  is vrijwel onzichtbaar te repareren en na de reparatie direct weer te gebruiken. Al onze reparaties worden verricht door onze dochteronderneming Beltraco Repair Solutions B.V. en de reparatiespecialisten zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

Voor het inkleuren van de lasnaden bij kunststof kozijnen hebben wij de Vensterfix Premium stift oftewel retouchestift in ons assortiment. Beschadigingen van constructieve aard aan een kunststof kozijn zoals scheuren in de lasnaad zijn met onze reparatieproducten niet afdoende te repareren. Voor het repareren van krasjes, schuurplekken, verkleuringen, val-/stootschades aan een kunststof kozijn hebben wij diverse reparatie, reinigings- en onderhoudsproducten en/of reparatiesets in onze webshop.

Mocht een beschadiging te groot of ingewikkeld zijn dan kunnen de reparatiespecialisten van Beltraco Repair Solutions B.V. deze ook voor u oplossen of kunnen wij u personeel (bij)scholen in het repareren van kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding.

Maak gebruik van diverse reparatieproducten en reinigings- en onderhoudsproducten en alles is weer picobello!


Meest interessant