Professionele reparatie- en reinigingsoplossingen voor oppervlaktebeschadigingen
Menu

Epoxy Residue Remover

Epoxy Residue Remover

Professioneel topproduct voor het effectief verwijderen van epoxy voegsluier en epoxyresten op tegels.  Ook verouderde epoxy vervuiling wordt moeiteloos verwijderd.
Epoxy Residue Remover is een alkaline gebaseerde reiniger speciaal ontwikkeld om resten en “film” (= waas) van het voegen en afkitten tijdens uitvoeringen met het gebruik van siliconen, voegsel en epoxy gebaseerde producten gemakkelijk te reinigen en verwijderen.
Het product is dus ideaal om te gebruiken als er resten van de injectielijm 2K achter gebleven zijn op de tegel. Epoxy Residue Remover is extreem goed en effectief voor epoxy resten die er reeds lange tijd zijn.
Epoxy Residue Remover reageert snel en gemakkelijk, zelfs op oppervlakken die zeer moeilijk te reinigen zijn, zoals dunne materialen of oppervlakken met een micro structuur.
Het is een zachte, maar effectieve formule zodat het product zeer geschikt is, zelfs ideaal voor gebruik op zuur gevoelige stenen zodat het geen corrosievlekken of agressief is tegenover het behandelde oppervlak.
Epoxy Residue Remover is ook geschikt voor synthetische resten, zelfs hardnekkige die er reeds enige tijd zijn, zoals graffiti, verf en lijm.

Te gebruiken op onderstaande oppervlakken:
Samengestelde stenen zoals marmer-cement, marmer-epoxy, marmer-quartz, leisteen, zandsteen, basalt, lavasteen, cement, beton, keramiek, klinker, baksteen, terracotta, graniet, geglazuurd keramiek, porselein, gepolijste porselein, natuurlijk porselein, lijmsteen, marmer, ecologische stenen, kwarts, travertijn, vulkanische steen, porfier, ....

Eigenschappen en voordelen:
- Enorm krachtige weekmaker om epoxysluier en -resten week te maken.
- Hoog kwalitatieve reiniger.
- Vriendelijk voor diverse oppervlakken en voegen. 
- Snelle werking. 
- Snel en eenvoudig toe te passen. 
- Tast behandelde oppervlakken niet aan.
- Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Technische gegevens:
Uiterlijk: Vloeibaar 
Kleur: Wit
Geur: Karakteristiek
pH-waarde: 12,0±0,5
Soortelijk gewicht bij 20°C 1120 ± 10 g/l

Leverbaar: per flacon à 1 liter


Artikelnr.
STONE008
Prijs
€ 29,75 Excl. 21% BTW en vrachtkosten
Consumenten prijs
€ 36,00 Incl. 21% BTW en excl. vrachtkosten
Op voorraad, levertijd 1-3 dagen